UPCYCLING DENIM IS FUN!


  << upcyclen definitie: hergebruiken van materialen en er iets met meer 'waarde' van maken. Upcyclen kost minder energie dan recyclen én inspireert tot duurzamer gedrag. Het is een uniek proces, waarbij het materiaal leidt tot het ontwerp, i.p.v. dat het ontwerp leidt tot de materiaalkeuze. >>

 

denim upcyclen van oude spijkerbroeken nieuwe kleding maken diy

WORKSHOP DENIM UPCYCLEN AMSTERDAM

Image

Maak van oude spijkerbroeken een nieuw jurkje, rok, hesje, tas of sieraden. Workshops in Amsterdam of op locatie. Informatie 06-13387769 of hello@pixelpolly.com.

WORKSHOP KLEDING BESCHILDEREN

workshop hoe kleding beschilderen pimp up jeans 2.0 met textielverf Amsterdam

Ga aan de gang met verf en kwasten. Je kunt, naast textiel, ook een tas of schoenen beschilderen.  Workshops in amsterdam of op locatie. Meer informatie  06-13387769 of hello@pixelpolly.com.

Image
Voor workshops op scholen kijk op mocca.amsterdam en stuur een berichtje voor meer informatie naar hello@pixelpolly.com

CREATIVE MENDING

Er zijn meerdere manieren om een kledingstuk te upcyclen. Je kunt kledingstukken upcyclen door middel van oude kleding, onderdelen te knippen, en deze tot een nieuw kledingstuk te naaien. Je kunt een een kledingstuk beschilderen of je kunt werken middels creative mending (creatief herstellen) - dit doe je door met naald en draad, het gat of slijtage van het kledingstuk met een leuk motief te repareren. Bijvoorbeeld met patches - een leuk lapje of embleem die je op het kledingstuk naait. Stitches - gebruik bijzondere steken en leuke kleuren om het kledingstuk op te fleuren. 
Creatief herstellen van denim hoe jeans te repareren middels creative mending
workshop denim upcyclen textiel beschilderen Amsterdam

Meer over de kunstenaar

© Alle rechten voorbehouden
Webdesign Pixelpolly E-head
Pixelpolly Amsterdam is de alias van de Amsterdamse maker Ageethe Groenendaal